Thuis swingen

Jij en je partner hebben al een aantal succesvolle swing dates gehad met een gezellig stel. Van te voren hebben jij en je partner afgesproken het rustig aan te doen maar omdat het zo leuk is met het andere stel willen jullie het swingen wel wat meer persoonlijk  maken.  Nadat jullie een aantal diners hebben gehad en drankjes buiten de deur hebben gedaan weten jullie het zeker de klik is er! Onlangs hebben jullie besloten om met het swingen een stapje verder te gaan.  Zo zijn jullie op het idee gekomen om thuis te gaan swingen.  Een hele stap, het andere stel bij jullie in jullie eigen huis! Over het algemeen is thuis swingen veel persoonlijker omdat er veel meer diepgaande gesprekken gevoerd worden.  Daarnaast wordt thuis swingen ook als een stuk warmer en vriendelijker beschouwd dan wanneer er op bijvoorbeeld de paringsclub geswingd wordt. 

Je kunt het andere stel uitnodigen door een leuk briefje te sturen. Zorg ervoor dat dit briefje niet te opdringerig is en blijf het andere stel respecteren. Het is ook mogelijk dat zij hier niet voor open staan en liever niet thuis swingen. Mochten zij hier wel in voor zijn, dan zullen zij vaak een gepast briefje terug sturen en de uitnodiging van harte accepteren. Voor beide stellen is dit een spannende avond en beiden zullen dan ook van te voren goed moeten afspreken met elkaar hoe deze avond zal gaan verlopen, je bent immers wel bij iemand op bezoek. 

Voor het stel dat de swingers uitnodigt is het zeer belangrijk dat alles goed verzorgd is. Zorg ervoor dat er schone lakens zijn en voldoende schone handdoeken. Een kleine rondleiding door het huis aan het andere stel wordt altijd zeer op prijs gesteld. Het is uiteraard ook mogelijk om af te spreken om meerdere swing koppels uit te nodigen. Het swing stel dat op bezoek komt, komt niet met lege handen. Neem een presentje mee voor de gastheer en gastvrouw, zij openen namelijk hun huis voor jullie. Het is zeer gebruikelijk om een weekendtas mee te nemen met de benodigde spullen voor de avond, je kan immers niet onvoorbereid aankomen.  Het is heel belangrijk dat je zelf altijd voor condooms zorgt. Neem hiervan dan ook altijd voldoende mee als je gaat swingen, dus ook als je bij iemand thuis gaat swingen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een spannend lingerie setje, olie en deodorant meenemen. Vaak nemen swingers ook alcohol mee. Vergeet hierbij alleen niet dat overmatig gebruik de seksprestaties kan onderdrukken en je wilt natuurlijk niet de avond verpesten.

Het is van belang dat jullie genoeg gespreksstof hebben zodat de avond niet stil en ongemakkelijk wordt.  Het moet natuurlijk een leuke avond worden en thuis swingen moet niet te geforceerd zijn. Je kan de sfeer er makkelijk inbrengen met wat leuke kaarsjes, hapjes en drankjes. Een gezellig muziekje doet ook vaak veel goed.  Het leuke van thuis swingen is dat de swingers niet meteen hoeven te beginnen aan de daad en er daarom een langere en gezelligere avond van kunnen maken.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je met een heleboel stellen gaat thuis swingen, hartstikke gezellig!
Ook dan is het belangrijk dat er genoeg schone lakens, handdoeken en dergelijke zijn. Je zult daarnaast er ook voor moeten zorgen dat er genoeg matrassen zijn zodat alle swingers een plekje hebben om zich terug te trekken.  Het is ook prettig als alle swingers de mogelijkheid hebben om zich te wassen. Want swingen is hartstikke leuk, maar het moet uiteraard ook fris zijn. Een schone swinger wordt nou eenmaal meer gewaardeerd.  Thuis swingen is heel spannend, maar met de juiste voorbereidingen kan thuis swingen dus ook heel ontspannend zijn en wie weet voor jou en je partner een leuke nieuwe uitdaging!