Swingen

Bij het woord ‘swingen’ denk je waarschijnlijk aan dansen, bewegen en je laten gaan. Door te swingen in een bepaalde context kan je je zeker laten gaan. Het gaat hierbij om zogenaamde swingers feesten, waarbij je voor een avond van partner ruilt. Deze feesten zijn er voor partners, koppels of stelletjes die weer eens wat anders willen. Swingers feesten zijn zowel een uitdaging als een leuk avondje uit.

Hoe werkt swingen?

Op een swingers feest arriveer je met je partner. Op dit feest heb je de kans om een spannende avond te beleven met een partner van een andere swinger. Jouw partner beleeft op dezelfde avond een wilde nacht met iemand anders. Als jij en jouw partner ruimdenkend zijn, is dit iets voor jullie! Soms wordt door middel van een spelletje bepaald met wie je het bed deelt die avond. Dit maakt de avond extra spannend! Alle horloges van de mannelijke partners kunnen bijvoorbeeld in een kom worden gedaan. Vervolgens mogen alle vrouwelijke partners één voor één een horloge uit de kom pakken. Zo heb je geen idee met wie je de avond gaat doorbrengen, totdat de eigenaar van het horloge zich bekend maakt.

Is swingen iets voor mij?

Om te swingen moet je ruimdenkend zijn. Je moet niet jaloers zijn aangelegd. Jaloezie brengt je nergens op een swingers feest. Het is bij swingen juist de bedoeling dat je geniet van een avondje vol avontuur en spanning met een wildvreemde. Dit moet jij je partner ook gunnen. Alleen zo kunnen jullie allebei naar hartenlust swingen. Als jij en je partner de dagelijkse sleur willen doorbreken en allebei toe zijn aan iets nieuws is dit iets wat je relatie kan redden. Het is begrijpelijk dat mensen elkaar na een jarenlange relatie seksueel zat zijn. Je hoeft je nergens voor te schamen als jij droomt van een wilde nacht met een andere man of vrouw. Vreemdgaan is voor de meeste mensen echter een stap te ver. Swingen maakt dromen werkelijk en is een ideale middenweg. Bovendien kunnen deze feesten het seksleven van jou en je partner ook weer een boost geven. Kortom, swingen is echt iets voor mensen die toe zijn aan iets nieuws!

Swinger dating

Om zeker te weten of jij en je partner ruimdenkend genoeg zijn voor swingers feesten, kan je natuurlijk ook eerst een kijken op onze swinger datingsiiet en contact leggen met andere swingers. Op www.exoticadating.nl staat veel informatie voor beginners.