Swingen voor singles

Al is swingen over het algemeen bedoeld voor stellen die een intieme vriendschap willen creëren met andere stellengebeurt het steeds vaker dat ook singles mee willen doen aan deze hype. Toch is het lastig voor singles om mee te doen aan deze groepsactiviteit voor stelletjes. Stellen swingen omdat ze beiden het genot en het plezier willen hebben met een ander.Als er hier maar een persoon is, een single, dan wordt het vaak lastiger gevonden om een succesvolle swingdate te hebben. Dit is vaak omdat een van de twee partners tekort komt tijdens de date. Single swingers worden daarom ook vaak swingles genoemd omdat officieel swingen niet voor singles is.

Het komt ook voor dat single swingers geweigerd worden op swing feestjes omdat zij als een bedreiging voor de relatie van de swingers worden gezien. Vrouwen krijgen vreemd genoeg vaak wel toegang als single tot swingers feestjes daar waar mannen vriendelijk de deur gewezen worden.  Daarom zijn er voor de singles nu vele nieuwe mogelijkheden om ook deel te nemen aan dit soort aangelegenheden. Singles kunnen zich op verschillende websites aanmelden voor hippe feestjes waar zij in rustige sferen nieuwe mensen kunnen leren kennen.  Er worden vakantie trips georganiseerd onder de titel seksvakantie en er zijn bijvoorbeeld eetclub mogelijkheden voor single swingers. 

Over het algemeen zijn de deelnemers singles die graag seks willen hebben maar zonder verdere verplichtingen. De swingers zijn op zoek naar een gezellige avond en willen hun kennissenkring uitbreiden.  De single swingers komen net als swingers uit alle leeftijdscategorieën. Een single swinger is niet altijd een alleenstaande individueel. Het komt ook voor dat een single swinger een partner heeft die niet wil mee doen aan de swing activiteit.

Het is verstandig dat mocht je willen swingen en jouw partner niet dat je hier heel duidelijke afspraken over maakt. Je wilt natuurlijk niet dat je relatie op de klippen loopt met je partner doordat hij of zij niet mee wil swingen. Jullie zitten samen in deze relatie en het swingen mag hier natuurlijk niet tussen in komen te staan. Het is daarom belangrijk dat als je als single wilt gaan swingen met een andere single dat je er niet van uit gaat dat deze persoon ook echt single is. Daarnaast moet je goed onthouden dat swingen geen relatiebemiddeling is maar een cultuur waar monogamie niet aan te pas komt en men meerdere sekspartners erop na houdt.  Wanneer je als single swinger een klik hebt gevonden met een andere single houdt er dan rekening mee dat iedere single vaak meerdere partners heeft. Respecteer elkaar en probeer overlappende relaties te vermijden. 

Omdat single swingers vrijwel niet thuis swingen is het belangrijk dat je de juiste spulletjes meeneemt naar de activiteit. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent en vergeet geen handdoeken en voorbehoedsmiddelen mee te nemen! Er wordt op single swingers feestjes ook veel gewisseld van partner dus het is essentieel dat je je zelf fris en schoon houdt. Op de locatie zelf zijn vaak ook de benodigde spullen aanwezig en is er ruimte om je zelf op te frissen en lekker te douchen. Op de single swingers feestjes kunnen ook spellen georganiseerd worden om de Swingles beter te leren kennen.

Dit is een leuke manier om de avond op gang te krijgen en zorgt er vaak voor dat de sfeer goed los komt. Het blijft voor sommige swingles ongemakkelijk om die eerste stap binnen te zetten, maar vergeet niet je bent niet de enige swingle en iedereen is er uiteindelijk om een gezellige avond te hebben. Voor single swingers zijn er genoeg mogelijkheden en voor iedere Swingle wat wils. Dus swing er maar lekker op los en vergeet niet dat als je geen klik hebt met de ander een vriendelijke afwijzing wordt niet als beledigend beschouwd!