Swingen in het geheim

Velen herkennen het misschien wel, het wordt allemaal wat minder spannend tussen de lakens tussen jou en je partner. Zoals gezegd, velen zullen dit herkennen en dit is dan ook een veel voorkomend probleem.  Jullie hebben al van alles geprobeerd maar kunnen het kwik niet doen stijgen.  Jij en je partner denken uiteraard niet meteen aan swingen en het ontmoeten van andere koppels om weer spanning in de eigen relatie te brengen.

Al gauw denken mensen dat swingen iets is voor mensen die houden van leer en zweepjes. Dit is echter niet de volledige waarheid. Swingen is voor iedereen, voor jong en oud! Vele swingers openen zich zelf naar hun vrienden en vertellen in geuren en kleuren dat zij swingen en waarom zij dit precies doen. Vaak nodigen vrienden elkaar ook uit om een keer mee te gaan naar een swing feestje zodat ze begrijpen hoe het swingen in elkaar zit.  Maar er zijn ook swingers die wat meer terughoudend zijn.

Deze swingers willen graag de spannende activiteit voor zich zelf houden.  Het komt ook voor dat stellen zich hiervoor generen omdat het  aangeeft dat jij en je partner niet monogaam zijn.  Zo willen velen stellen liever niet bij hun vrienden en familie overkomen.  Toch is swingen iets interessants en daardoor hebben sommige stellen een waanzinnig opwindend dubbelleven gekregen.  Het heerlijke eigen leven met de kids als ze thuis zijn, waar gezellig als een familie aan tafel gegeten wordt, maar aan de andere kant een geheimzinnig spannend leven waarbij verlangens vervuld worden in een volledig georganiseerde avond op een externe locatie. Jij en je partner kunnen via vele websites profielen aanmaken en een ander stel benaderen om te swingen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en jullie kunnen er voor kiezen wat voor een informatie jullie over jullie zelf willen uploaden en vrijgeven. Vergeet niet; jij en je partner zijn echt niet de enigen die het een moeilijke stap vinden om te zetten.

Het is vaak prettig als je voor het eerst gaat swingen om af te spreken met meer ervaren swingers. Zij kunnen jullie dan goede tips en tricks geven en zullen er voor zorgen dat jij en je partner je goed op je gemak voelen. Ook kun je met hun bespreken hoe zij het swingen geheim houden en hier mee omgaan. Vervolgens  kunnen jij en je partner jullie veel makkelijker laten gaan door in het geheim met hun af te spreken. Jij en je partner zouden de swing-date ook extra spannend en anoniem kunnen maken door het gebruik van bijvoorbeeld balmaskers of spannende outfits.  Het is erg verstandig als je wilt dat het een geheim blijft om deze afspraakjes niet mee naar huis te nemen of thuis te houden. Zo lopen jij en je partner ook niet het risico om “betrapt” (gezien) te worden door familie en vrienden. 

Als jullie kinderen hebben is het voor hun ook niet prettig om te weten wanneer papa en mama een afspraak hebben met een ander stel. Probeer er dan ook voor te zorgen dat zij hiervan niet het dupe worden.  Jij en je partner zouden de kinderen bijvoorbeeld bij vrienden kunnen laten logeren, of een oppas nemen die dan ook blijft overnachten. Het is namelijk wel gek voor de kinderen als jij en je partner na een avondje uit ergens anders slapen. 

In het geheim swingen is niet gek. Het is voor vele swingers een goede manier om een intieme vriendschap op te bouwen.  Let wel op dat jij en je partner niet te geobsedeerd raken met het geheim swingen. Hierdoor kunnen dates met andere swingers geforceerd overkomen en dit zal de sfeer drukken.  Het is goed om van te voren alles goed uit te denken maar laat het niet de avond overnemen. Geniet van het swingen!