Swingen in het buitenland

Wanneer je met vakantie gaat zoek je vanzelfsprekend je eigen favoriete dingen op. Naast ontspanning is dit juist het moment om extra zin te krijgen in swingen. Nou is er in het buitenland ook genoeg keuze om naar toe te gaan. Er zijn alleen wel verschillende vormen waarin je kan swingen wanneer je met vakantie bent. Hieronder staan er een aantal beschreven.

Het is vooral belangrijk dat je met je partner bedenkt op welke manier je zou willen swingen. Zo is het mogelijk om de hele vakantie met swingers te zitten maar kan je natuurlijk ook steeds aparte evenementen bezoeken.

Hieronder een aantal opties.

 1. Resorts en campings
  De campings en resorts voor nudisten zijn misschien iets meer bekend maar er zijn ook resorts en campings voor swingers. Het kan heel erg rustgevend zijn om je de hele vakantie te omringen met allemaal mensen die hetzelfde denken als dat jullie doen. Het betekent helemaal niet dat iedereen de hele dag seksuele contacten heeft, het is juist een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden. Het kan juist een hele goede ervaring zijn om eens rustig met iedereen te kletsen, lachen en activiteiten te doen en zo een veel sterkere band te krijgen. Op deze plaatsen is het ook zo dat je zelf mag bepalen welke kleding je draagt.

  Het gaat er allemaal om dat je je vrij en ontspannen voelt en helemaal thuis voelt in deze omgeving met andere swingers. Veelal zijn deze plaatsen in warmere landen als Zuid-Europa of verder omdat dit aangenamer is voor gasten die naakt zouden willen lopen. Het is bij deze resorts en campings weer heel belangrijk dat je van tevoren uitzoekt waar je je het prettigste voelt. Zo kan je aan de hand van ervaringen van anderen goed zien hoe de sfeer is en je de perfecte vakantie voor jullie beiden kan plannen!
 2. Evenementen voor swingers
  Wil je wel swingen maar je je niet de hele dag omringen met andere swingers? Er zijn gebieden waar rond een parenclub ook eigen appartementen, hotels of andere vakantieplaatsen liggen. Hier kan je in alle rust genieten van je eigen vakantie maar toch het swingen op zoeken wanneer jullie dat zelf willen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat in het zelfde complex ook andere swingers zitten die overdag ook hun eigen plan willen trekken. Zo kan je ook veel sociale contacten op doen die je vakantie een stuk leuker maken! Vakanties als dit zijn overal te vinden rond parenclubs. Zo maak je echt een uitje van het swingen!
 3. Cruises
  Er zijn speciale cruises voor swingers. Dit kan variëren van een paar dagen tot een echt lange cruise en biedt zo voor ieder wat wils. Het leuke aan de cruise is dat het een totaal pakket geeft voor de vakantie. Alles is er, van entertainment tot restaurant, tot zwembad en iedereen blijft ongeveer op dezelfde plaats. Wel kan je overdag uitstapjes maken naar de plekken waar de cruise stopt en heb je zo een totaal verzorgde vakantie waar je lekker met de benen omhoog kan. De cruises speciaal voor swingers bieden ook die andere gelijkgestemden die je dan meteen tegenkomt. Het is zo leuk om sociale contacten op te doen met mensen die hetzelfde zijn als jij en dit maakt de vakantie dan ook veel leuker.

Een vakantie met andere swingers kan de ultieme ontspanning geven en je nieuwe contacten laten opdoen!