Parenclubs

Parenclubs zijn plaatsen waar swingers elkaar vrij kunnen ontmoeten. Deze plek kan heel erg bevrijdend zijn omdat er een heel open en gelijkgestemde sfeer hangt! Zoals de naam al zegt is het vaak zo dat er alleen paren en swingers toegelaten worden in de parenclubs. Er zijn parenclubs waar ook singles worden toegelaten maar alleen onder voorwaarden. Het kan zijn dat je deze sfeer minder leuk vindt. Voor ervaringen hiermee zijn er op het internet verschillende blogs te lezen!

Elke parenclub heeft een aantal regels. Dit is nodig om de sfeer goed en gezellig voor iedereen te houden. Dit klinkt nu strenger dan dat het in werkelijkheid is. Een van de regels kan bijvoorbeeld zijn dat je er alleen als paar mag komen. Verder zijn er omgangsregels. Je komt binnen met je partner en betaalt een vast bedrag om de club binnen te komen en andere swingers te ontmoeten. Ook zijn er ruimtes om je te verkleden in de kleding die jij het prettigst vindt. Vaak is dit sexy lingerie of ondergoed of spannende casual outfits. Soms zijn er ook dress codes verbonden aan bepaalde ruimtes.

Wanneer je nieuw bent kan je vaak een rondleiding krijgen of misschien aan iemand anders vragen om je even rond te leiden. Er is vaak zoveel meer te zien dan dat je in eerste instantie denkt! Zo weet je zeker dat je met je partner goed kan kiezen waar je de avond wil doorbrengen. Natuurlijk hoef je niet op dezelfde plek te blijven en kan je je ook gewoon laten meeslepen door de omgeving en de sfeer.
Parenclubs zijn voor swingers dating niet bedoeld voor alleen maar seksuele handelingen. Ook zijn er koppels die komen om nieuwe swingers te ontmoeten of om eigenlijk gewoon alleen maar onder gelijkgestemden te zijn die open zijn over seksualiteit. Zo zijn er in parenclubs bars om gewoon en drankje te drinken maar ook plekken om seksueel contact op te zoeken.

Ook zijn er vaak zwembaden om intiemer in te worden of zijn er ruimtes waar je iets meer je eigen privacy kan opzoeken. Swingers houden ook van flirten en dit wordt ook vaak gedaan in parenclubs. Zo kan het zijn dat iemand die niet meteen op zoek is naar seksueel contact of gratis sexcontact, maar een flirt. Ga hier rustig in mee en zeg eerlijk wat je eigen grenzen zijn. Het is de bedoeling dat de sfeer open is voor swingen en niet dat iedereen overal maar aan mee moet doen. Eerlijkheid brengt je altijd het verste en flirt er zelf dan ook flink op los!

Bedenk samen met je partner wat je wil doen en wat je doel is zodat jullie dit samen optimaal kunnen beleven! Kom ook samen binnen zodat je goed kan bespreken wat je het liefste wil doen en op wie je af zou willen stappen. Van tevoren hebben jullie als het goed is al gepraat over hoe je dit zou willen aanpakken en wat jullie types zijn. Wees ongeremd en denk ook niet te veel aan wat anderen van je vinden. Swingen laat je juist blij zijn met jezelf en waardering voelen van anderen. Niet geschoten is altijd mis!

Kijk vooral ook rond in verschillende parenclubs. Het is wel heel belangrijk dat de sfeer binnen je aanspreekt maar juist om nieuwe contacten op te doen is het leuk om eens op een andere plek te gaan kijken. Kijk vooral ook rond op internet om de ervaringen van anderen te lezen of kijk naar de contactoproepen. Ook kan je natuurlijk naar wat kleinere swinggelegenheden gaan of misschien ook op een cruise met swingers. Zo kan je de ervaring nog langer en leuker maken!