Internetdaten voor swingers

Net zoals voor gewoon daten zijn er talloze sites waarop swingers met elkaar contact zoeken. Dit kan gewoon vanuit huis en helemaal naar je eigen wensen en grenzen! Hier zijn wat dingen om op te letten. De basis hierbij is weer dat alles goed overlegd moet worden. Zorg dat jullie er allebei positief tegenover staan en dat er geen scheve verhoudingen ontstaan. En ook hier is het internet een groot deel van de voorpret is!

 1. Bespreek van te voren waar je naar op zoek bent
  Jij en je partner kunnen misschien een hele andere opvatting hebben van waar je naar op zoek bent. Dit is helemaal niet erg maar goed om van tevoren over te praten. Zo heb je allebei een beter beeld en kan je ook beter inschatten wat de ander wilt en leuk zou vinden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een koppel wil vinden waar je naast eenseksueel band ook een sociale een band mee hebt. Praat dan ook over de eigenschappen die je leuk zou vinden in een ander koppel.
 2. Zoek de swingers dating site waar je je goed bij voelt
  Er is een groot aantal websites waarop swingers elkaar kunnen vinden. Kijk voordat je je in het wereldje van het swingen begeeft naar welke sites er zijn en wat de sfeer is. Wat wordt er geschreven en wat zijn de profielen die er voornamelijk op staan? Zo kan je je eigen voorkeur kiezen. Een site waar je je goed bij voelt heeft een grotere kans op een match dan wanneer je twijfels hebt. Kijk voornamelijk naar het enthousiasme van anderen in de advertenties om zo extra te genieten van de ervaring.
 3. Maak een passend profiel
  Maak, samen met je partner, een profiel waarop jullie uitstralen wie jullie zijn. Als je eerlijk bent over jezelf heb je grotere kans dat anderen geënthousiasmeerd worden en kennis willen maken. Kies je woorden en je voorkeuren en (als je wil) een leuke foto. Dit laatste hoeft natuurlijk niet. Wees ook duidelijk in wat je zoekt. Als je dit meer in detail uitlegt heb je grotere kans op een leuk ander koppel dat jullie benadert. Maak het ook persoonlijk, geef voorbeelden en voorkeuren en zorg dat jullie profiel echt tussen de andere sexcontacten uitspringt!
 4. Bespreek goed wie jullie willen benaderen
  Wanneer je een profiel hebt is het tijd om anderen te gaan bekijken! Doe dit voornamelijk samen, zo heb je allebei net zoveel inspraak. Het is belangrijk dat jullie je allebei even goed voelen bij het koppel dat je wil benaderen. Kijk ook goed naar wat hun hobby´s zijn en leuke voorbeelden die ze geven. Mocht je toch niet helemaal zeker zijn dan kan je altijd een berichtje sturen dat niet meteen gericht is op een afspraak. Vraag ze bijvoorbeeld naar meer uitleg over een speciale hobby. Uit de manier waarop ze het bericht beantwoorden kan je vaak heel goed afleiden of dit een match voor jullie zou zijn. De volgende stap kan dan toch echt dat afspraakje zijn!
 5. Bespreek het goed wanneer jullie benaderd worden
  Het kan natuurlijk net zo goed dat jullie zelf benaderd worden. Bespreek altijd met z’n tweeën of je hier op in wil gaan. Zo heeft iedereen net zoveel inspraak. Kies ook goed je antwoord. Weet je het nog niet zeker? Vraag dan of ze wat meer over henzelf willen vertellen. Ben je helemaal zeker van de klik vraag dan een afspraakje. Mochten jullie toch niet geïnteresseerd zijn zeg dit dan op een duidelijke maar aardige manier. In principe bedoelt niemand een benadering kwaad en kan een bericht ook weer een compliment voor jullie als koppel zijn.